Menu  |  Nieuws  |  Ligging  |  Over deze site  |  Contact  |  Logo  

Agenda
Geannuleerd - Vlierbeekse feesten - Dag 3

zondag 13 september 2020

Omwille van het coronavirus en het advies van de overheid om evenementen beperkt te houden, heeft Chiro Vlierbeek  beslist om de Vlierbeekse Feesten, editie 2020, niet te laten doorgaan. De gezondheid van de Chiroleden, sympathisanten en Vlierbekenaren gaat uiteraard voor! Dit wil zeggen dat jullie de tent, mosselen, quiz, rommelmarkt, comedy en sport zullen moeten missen dit jaar.

 

Afhankelijk van de situatie van het moment probeert Chiro Vlierbeek voor haar leden nog een leuke start van het jaar op te zetten.

 

Degenen die al ingeschreven waren voor de rommelmarkt, zullen via een persoonlijke e-mail ingelicht worden over de situatie en de mogelijkheid tot terugbetaling.

 


 

Abdij van Vlierbeek

 

9u - 16u: Rommelmarkt

 

Grote buurtrommelmarkt. Van 9 tot 16 uur is iedereen welkom om te komen rondsnuffelen en misschien doe je wel die ene ontdekking! Goed voor zo’n 120 verkopers of meer dan 800 meter aan standen.

 

9u - 17u: Terras buitenbar

 

Zowel zaterdag als zondag kan iedereen terecht op ons groot zonnig terras waar je kan genieten van een hamburger, een lekker ijsje of een ruim aanbod dranken, met enkele verfrissende bieren van het vat zoals Karmeliet, La Chouffe, Westmalle Dubbel of Hoegaarden.

 

11.30u - 14u: Restaurant

 

In de grote feesttent kan iedereen terecht voor een stevige portie mosselen, steak, vol-au-vent of een vegetarisch stoofpotje. Met een geweldige drive bereidt de keuken zich voor om opnieuw 650 maaltijden te mogen bereiden.

 

13u - 17u: Kinderdorp

 

Kinderanimatie. Tijdens de Vlierbeekse Feesten ontvangen de leidsters en leiders van Chiro Vlierbeek je in een spektakel van springkastelen en een avontuurlijk hindernissenparcours. Moe van al dat spelen? Laat je verrassen door de verhalen van de luisterlezer of leuk en lekker leesvoer op de kussens van de pop-up bib.

Deel deze pagina