Menu  |  Nieuws  |  Ligging  |  Over deze site  |  Contact  |  Logo  

Agenda
Gemeenschapsploeg Vlierbeek: Wandelzoektocht om mee te delen

zondag 14 maart 2021

Een betere wereld, zonder ongelijkheid, waar iedereen mee is, door te delen en te herverdelen… want er is genoeg voor iedereen. Dat is waar Broederlijk Delen haar schouders onder zet.

 

Traditiegetrouw dragen we de solidariteitsacties van Broederlijk Delen een warm hart toe. Ook deze vastenperiode is dat niet anders! Dit jaar blaast de organisatie trouwens 60 kaarsjes uit! Reden te meer dus om de “Delen doet goed”-campagne ook dit jaar in Vlierbeek te ondersteunen.

De Gemeenschapsploeg van onze parochie werkte daarom een “ramenzoektocht” uit in de buurt van onze abdijsite.

 

Een wandeltocht van ongeveer twee kilometer brengt je langs negen verschillende haltes. De tocht start aan de pastorij op onze abdijsite. Achter de ramen van het parochiesecretariaat vind je alvast een eerste opdracht. Ook op de acht andere stopplaatsen zal je telkens een affiche opmerken. Hier wachten enkele leuke opdrachten je op. De opdrachten zetten het thema “delen en herverdelen” centraal en plaatsen ook de 60ste verjaardag van Broederlijk Delen in de kijker. Af en toe vind je ook een QR-code op de affiche, daarmee kan je bijkomende informatie opvragen of een filmpje bekijken. Bovendien krijg je onderweg de kans om de campagne van Broederlijk Delen financieel te steunen (donatie via gsm, geheel vrijblijvend uiteraard).

 

De tocht is vooral bedoeld voor gezinnen met jonge kinderen (lagere schoolleeftijd), maar ook andere bubbels kunnen ermee aan de slag! Om het je gemakkelijk te maken, neem je best een pen en een blad papier mee. Hieronder vind je alvast het kaartje met de wandelroute en de negen haltes (je kan eventueel de QR-code scannen). Starten doe je dus aan de pastorij op onze abdijsite (Abdij van Vlierbeek nummer 2, vlak naast de hoofdingang van de abdijkerk).

 

Wandel jij ook mee om te delen?

 

 

 

Deel deze pagina