Menu  |  Nieuws  |  Ligging  |  Over deze site  |  Contact  |  Logo  

Agenda
Vlierbeekse feesten

vrijdag 10 september 2021 - zondag 12 september 2021

Dit jaar organiseren we de Vlierbeekse Feesten voor de 42ste keer en dit opnieuw in het prachtige kader van onze eeuwenoude Abdij van Vlierbeek. En dat doen we graag met jou! Doordat de 41ste editie noodgedwongen slechts op kleine schaal kon plaatsvinden, maken we er dit jaar een editie van om nooit te vergeten!

 

 

PROGRAMMA:

Vrijdag 10 september 2021

19u30: Quiz in de feesttent
Een gezellige en breinbrekende quiz met vragen over allerhande thema’s, voor jong en oud, voor zowel professionele ploegen als gelegenheidskwissers.

 

Zaterdag 11 september 2021

7u30-11u: Wandeltochten van Wandelclub Den Engel
Zin om gezellig te kuieren door de groene natuur van Kessel-Lo en plekjes te ontdekken die je nog nooit gezien hebt? Het kan dit jaar op de Vlierbeekse Feesten! Wandelclub Den Engel voorziet wandelingen van 6, 12 en 18 km doorheen Kessel-Lo en omstreken. De tochten bestaan telkens uit lussen van 6 km, waarbij je na 1 lus terug op de abdijsite terecht komt, perfect dus om tussendoor te genieten van het heerlijke aanbod van onze buitenbar! Deelnemen is mogelijk voor iedereen en kost slechts 2 €. Je kan op de dag zelf vanaf ’s ochtends 7u terecht bij de stand van wandelclub Den Engel om je aan te melden.


9u-17u: Terras buitenbar
Kom even uitblazen op ons groot zonnig terras waar je kan genieten van een hamburger, een lekker ijsje of een ruim aanbod aan dranken, met enkele verfrissende bieren van het vat.


17u-19u: Restaurant
In de grote feesttent kan je terecht voor een stevige portie mosselen, steak, vol-au-vent of een vegetarisch schotel.

 

20u30-23u00: Comedy Night "A World of Comedy" met Sven Hardies & Gunter Lamoot + MC Roosje Pertz
Voor de 10de editie van de Comedy Night halen we het beste uit de kast: een hele avond lachen en gieren met Sven Hardies en Gunter Lamoot onder leiding van Roosje Pertz! Zij treden in de voetsporen van onder andere Nigel Williams, Kamagurka, Bart Cannaerts, Henk Rijckaert, Michaël Van Peel, Lukas Lelie en Xander De Rycke die in het verleden al garant stonden voor een fantastische avond. 

Tickets zijn te verkrijgen via deze link.

 

Zondag 12 september 2021

9u-16u: Rommelmarkt
Grote buurtrommelmarkt. Welkom om vanaf 9 uur te komen snuffelen naar die leuke LP van vroeger, een glasservies dat past bij je collectie, een fiets voor je kleine spruit of misschien wel die ene ontdekking. Goed voor zo’n 120 verkopers of meer dan 800 meter aan standen.


9u-17u: Terras buitenbar
Ook op zondag kan je terecht op het groot zonnig terras waar je kan genieten van een hamburger, een lekker ijsje of een ruim aanbod aan dranken, met enkele verfrissende bieren van het vat.


11u30-14u: Restaurant
In de grote feesttent kan je terecht voor een stevige portie mosselen, steak, vol-au-vent of een vegetarisch stoofpotje.


13u-17u: Kinderdorp
Tijdens de Vlierbeekse Feesten ontvangen de leidsters en leiders van Chiro Vlierbeek je graag in het kinderdorp: een spektakel van springkastelen, een avontuurlijk hindernissenparcours, allerhande leuke spelletjes, knutselactiviteiten en kindergrime, ...

Moe van al dat spelen? Laat je dan verrassen door de verhalen van de luisterlezer of rust even uit met leuk en lekker leesvoer op de kussens van de pop-up bib.

 

 Mocht je vragen hebben, dan kan je contact opnemen via info@vlierbeeksefeesten.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel deze pagina