Menu  |  Nieuws  |  Ligging  |  Over deze site  |  Contact  |  Logo  

Agenda
Vlierbeekse Feesten

vrijdag 9 september 2022 - zondag 11 september 2022

Voor de 43ste editie van de Vlierbeekse Feesten slaan Chiro Vlierbeek en Schuurcomité VZW weer de handen in elkaar om er een top editie van te maken! Tijdens de Vlierbeekse Feesten vinden er verschillende activiteiten plaats: rommelmarkt, buitenterras, restaurantdagen, kinderdorp en nog vele andere! Dit jaar worden er echter ook een aantal nieuwigheden toegevoegd aan het programma: gegidste natuurwandelingen, hondenfestival, ‘auto’ke klop’.

Meer info vind je op www.vlierbeeksefeesten.be.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Programma vrijdag 9 september

 • 19u30: Quiz in de feesttent
  Een gezellige en breinbrekende quiz met vragen over verscheidene thema’s, voor jong en oud, voor zowel professionele ploegen als gelegenheidskwissers. Steeds garant voor een volle tent met een trouw quiz-publiek.
  Inschrijvingen via: https://vlierbeeksefeesten.be/activiteiten_quiz.html...

 

Programma zaterdag 10 september

 • 7u30-16u: Wandeltochten van Wandelclub Den Engel + gegidste natuurwandelingen door Natuurpunt Leuven-Vlierbeek
  Zin om gezellig te kuieren door de prachtige omgeving van Kessel-Lo en plekjes te ontdekken die je nog nooit gezien hebt? Wandelclub Den Engel voorziet wandelingen van 6, 12 en 18 km doorheen Kessel-Lo en omstreken. De tochten bestaan telkens uit lussen van 6 km, waarbij je na 1 lus terug in de abdij terecht komt, perfect dus om tussendoor te genieten van het heerlijke aanbod van onze buitenbar! Je kan op de dag zelf vanaf ’s ochtends 7u terecht bij de stand van wandelclub Den Engel om je aan te melden voor een tocht.
  Nieuw dit jaar: gegidste natuurwandelingen doorheen de groene natuur van Kessel-Lo. Natuurpunt Leuven-Vlierbeek voorziet informatieve wandelingen over de fauna en flora van Kessel-Lo om 9u, 11u en 14u. De wandelingen duren ongeveer anderhalf uur. Meer info over de inschrijvingen volgt binnenkort.
 • NIEUW! 10u-15u: Dog’Xperience - hondenfestival
  Dit jaar hebben we ook aan de trouwe viervoeters gedacht, we richten een deel van de abdij in speciaal voor honden! Er gaan verkoopstanden zijn met gespecialiseerde producten & diensten, een professionele hondenfotograaf loopt op het terrein rond om jou en je hond perfect in beeld te brengen en Defensie komt een uitgebreide demonstratie geven. Tijdens deze uren zal er ook een springkasteel staan voor de jongste tweevoeters! In samenwerking met Dog4you en Pets & Plants.
  Bekijk zeker eens de Facebookpagina en website van onze partner om een beter beeld te krijgen: https://www.facebook.com/thedogxperience & https://www.dog4you.be/coaches-in-actie
 • 9u-17u: Terras buitenbar
  Zowel zaterdag als zondag kan iedereen terecht op ons groot zonnig terras waar je kan genieten van een hamburger, een lekker ijsje of een ruim aanbod dranken, met enkele verfrissende bieren van het vat en op fles zoals Vlierbeek Grand Cru, Karmeliet, Westmalle Dubbel of Hoegaarden.
 • 17u-19u: Restaurant
  In de grote feesttent kan iedereen terecht voor een stevige portie mosselen, steak, vol-au-vent of een vegetarische schotel. Met een geweldige drive bereidt de keuken zich voor om opnieuw 650 maaltijden te mogen bereiden.
  Bestellen kan op het moment zelf aan de kassa in de feesttent.
 • 20u30-23u00: Comedy Night met Veerle Malschaert, Stijn Verdegem & Yannick Noben
  Voor de 11de editie van de Comedy Night voorzien we weer het beste van het beste: een hele avond lachen en gieren met Veerle Malschaert, Stijn Verdegem en Yannick Noben! Zij treden in de voetsporen van onder andere Nigel Williams, Kamagurka, Bart Cannaerts, Henk Rijckaert, Michaël Van Peel, Gunter Lamoot en Xander De Rycke die in het verleden al garant stonden voor een fantastische avond.
  Reserveringsformulier komt binnenkort online.

 

Programma zondag 11 september

 • 9u-16u: Rommelmarkt
  Grote buurtrommelmarkt. Van 9 tot 16 uur is iedereen welkom om te komen snuffelen naar die leuke LP van vroeger, glazen die passen bij je collectie, een fiets voor de kleine, en misschien wel die ene ontdekking. Goed voor zo’n 120 verkopers of meer dan 800 meter aan standen.
  Inschrijvingen: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSeRIN8RUmE4Kt.../viewform
 • 9u-17u: Terras buitenbar
  Zowel zaterdag als zondag kan iedereen terecht op ons groot zonnig terras waar je kan genieten van een hamburger, een lekker ijsje of een ruim aanbod dranken, met enkele verfrissende bieren van het vat zoals Vlierbeek Grand Cru, Karmeliet, La Chouffe, Westmalle Dubbel of Hoegaarden.
 • 11u30-14u: Restaurant
  In de grote feesttent kan iedereen terecht voor een stevige portie mosselen, steak, vol-au-vent of een vegetarisch stoofpotje. Met een geweldige drive bereidt de keuken zich voor om opnieuw meer dan 500 maaltijden te mogen bereiden.
  Bestellen kan op het moment zelf aan de kassa in de feesttent.
 • 13u-17u: Kinderdorp
  Animatie voor de kids. Tijdens de Vlierbeekse Feesten ontvangen de leidsters en leiders van Chiro Vlierbeek je in een spektakel van springkastelen, een avontuurlijk hindernissenparcours, leuke spelletjes, bakken stapelen, schminken, knutselen,.. Moe van al dat spelen? Laat je verrassen door de verhalen van de luisterlezer, of leuk en lekker leesvoer op de kussens van de pop-up bib. Ook krijgen de kids ter herinnering een foto mee naar huis!
 • Nieuw dit jaar: 13u-17u: AUTO’KE KLOP
  Ooit al eens gedroomd om met een grote hamer 'ns goed te kloppen op nen otto? Wij alleszins wel, en gaan van die droom realiteit maken. Kom samen met ons een auto in stukken slaan met de verschillende sloop-materialen die wij voorzien! Inschrijven is niet nodig, volg in de abdij de pijlen naar de stand en je mag direct beginnen kloppen!

Deel deze pagina