Menu  |  Nieuws  |  Ligging  |  Over deze site  |  Contact  |  Logo  

Agenda
Abdijfeesten Vlierbeek 2024

vrijdag 28 juni 2024 - zaterdag 29 juni 2024

Op 28 en 29 juni staat de 11de editie van de Abdijfeesten Vlierbeek op het programma. Dit gratis event wordt georganiseerd ten voordele van het kinderziekenhuis Heilig Hart Leuven – Family Friendly Projects. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Programma vrijdag 28 juni

 

Vanaf 15u seniorennamiddag met afsluitend een optreden van de Joorzangers. Wij heten alle senioren uit de omgeving van Vlierbeek Kessel-Lo hartelijk welkom op ons seniorenfeest vanaf 15 uur. DJ Eddy zal deze namiddag met al zijn ervaring in goede banen leiden met dans en gezang.      

 

Vanaf 20u optreden Tros Hombres.

Tros Hombres, een dampende Rockband uit Leuven en omstreken, reeds jaren op het podium als vijfmansformatie die elke zaal omverblaast. Verwacht een opzwepende sound, een strakke performance, een energieke en krachtige set. Kortom: een muzikaal feestje! Geniet van heerlijke 80s, 90s en 00s rockklassiekers met geweldige gitaar- en zangpartijen. Eerder al uitgeroepen tot winnaar van de halve finale van the Clash of the Coverbands is dit een band die je niet wil missen.

 

Vanaf 22 u optreden Louie Louie Band.

Louie Louie speelt de beste classic rock hits in eigentijdse unieke versies die het podium onderdompelen in de sfeer van Woodstock. Neem een trip naar de jaren 60 en 70 en geniet van de coolste bands allertijden: Van The Beatles tot The Kinks, Van The Doors tot The Rolling Stones. Met op de setlist de grootste klassiekers: Van Come Together tot Kashmir, van Sunny Afternoon tot California Dreamin'.

 

 

 

Hapjes en tapjes. Je kan bij ons terecht voor een lekker biertje, wijn of frisdrank. Wie honger heeft, kan van een lekker hapje genieten.

Programma zaterdag 29 juni

 

Vanaf 7u30 Vlierbeekriders classic. Aan de vertrouwde startplaats van de Vlierbeekriders - de Abdij Van Vlierbeek - neemt de wielertoeristenclub uit Kessel-lo de fietsers mee op sleeptouw. Spaarzaam omspringen met de krachten is aangewezen want de kuitenbijters kunnen pittig zijn! Fiets mee met de begeleide rit van 120 km. Liever op eigen tempo? We voorzien ook 3 parcours 60, 80 of 120 km (GPX). Zweer je bij gravel? Parcoursbouwer Pieter Stockmans tekende speciaal voor de VBR Classic een route van 80 km (GPX) uit. Meer info en vooraf inschrijven via www.vlierbeekriders.be

 

Hapjes en tapjes. Je kan bij ons terecht voor een lekker biertje, wijn of frisdrank. Wie honger heeft, kan van een lekker hapje genieten.

 

Vanaf 10 u demonstratie reddings-honden door GSAR. Een inkijk in de opleiding van een reddingshond. GSAR Reddingshonden is een groep vrijwilligers die honden opleiden in het zoeken naar vermiste personen. Wanneer er iemand vermist is kunnen ze 24/7 worden opgeroepen om te gaan zoeken. Het allerbelangrijkste doel is mensen terugvinden, die vermist zijn, en dit op een doordachte en gestructureerde manier waarbij ook dierenwelzijn hoog in het vaandel wordt gedragen. Voor meer info kan je altijd terecht op de website www.gsar.be.

 

Om 12u aperitiefconcert door de Koninlijke Harmonie Volharding.

 

Vanaf 14u kinderanimatie met springkastelen, voetbaldarts, mini-voetbal, lasershooting, schminkstand en goochelaar Zino Galino.

 

Om 18u jong talent uit de streek. Nieuwe Belgische Nederpop/- rock ‘à la Clouseau’. SIGE is een liefdesbrief aan de Belgische Nederpop/-rock van de jaren ‘80, ‘90 en aan alles wat het zo goed maakte. 

 

Om 20u optreden Alibi Ike.

Na hun gesmaakte optreden op de Abdijfeesten van 2019 verwelkomen we dit jaar opnieuw rock cover band Alibi Ike. Deze van oorsprong Leuvense band rijgt de beste rock klassiekers van de laatste 30 jaar aaneen. Hun strakke, stevige sound, hopen energie op het podium en meer dan 25 jaar ervaring zorgen steeds voor tonnen ambiance, een uitgelaten publiek en onvergetelijke feestjes. Een mini-Rock Werchter in Vlierbeek, het kan zomaar ! Kleppers als Foo Fighters, Anouk, Radiohead, Black Keys, Rage Against the Machine, Pearl Jam, Muse, Queens of the Stone Age, Skunk Anansie, The Killers,  Royal Blood, Alabama Shakes, Guns N’ Roses en vele anderen passeren allemaal de revue, en Alibi Ike steekt ook graag eens een classic in een alternatief jasje. Zin in een pittige show en “a trip down memory lane” ? Kom dan zeker mee feesten. 

 

Vanaf 22u optreden Bruges Swan Patrol.

Bruges Swan Patrol brengt een stevig rockfeest vol klassiekers van de jaren 60 tot heden. Een gevarieerd optreden, gebracht met passie en overtuiging dat steevast op een feest uitdraait. Niemand blijft stil staan wanneer de Swan Patrol losgaat! BSP staat voor kwaliteit en een professionele aanpak. The Full Rock Experience.

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie vind je op https://www.abdijfeestenvlierbeek.be

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel deze pagina