Menu  |  Nieuws  |  Ligging  |  Over deze site  |  Contact  |  Logo  

Agenda
Chiro Vlierbeek: Vlier Light Edition - Dag 1

vrijdag 25 juni 2021

Pssst open je ogen, adem diep in en spits je oren want er staat iets ongelooflijk te gebeuren: VLIER is terug!!!


Deze ‘light’-edition steekt in een ander jasje dan voorheen, maar is daarom niet minder plezant! Vrijdag 25 juni en zondag 27 juni wordt de Abdij van Vlierbeek weer omgetoverd tot een waar toneel voor amusement. Zonder muziek deze keer, maar des te meer gelegenheid om uitgebreid bij te babbelen en te genieten van het mooie weer. Alles op een veilige manier en volgens de geldende regels uiteraard.

 


Wat heeft VLIER je op vrijdag 25 juni te bieden?

 

12u-14u: Picknick onder een stralende zon met vrienden of familie

 

Vrijdag 25 juni organiseren de leidsters en Aspimeisjes van Chiro Vlierbeek een gezellige picknicknamiddag ten voordele van hun buitenlands kamp. Niet alleen kan je genieten van het fantastische weer en de prachtige omgeving van onze abdij, je kan ook een heerlijke picknickmand bestellen.


Om deze picknicknamiddag nog leuker te maken zullen er ook gezelschapsspelletjes uitgeleend kunnen worden en staan er verschillende andere animaties voor jong en oud op het programma.


Benieuwd naar de heerlijke picknickmanden? Schrijf je dan snel in via deze link en verzeker je van veel lekkers! Inschrijven kan tot en met dinsdag 15 juni 2021.

 

21u: Movienight bij schemering

 

Heb je zin om meegesleept te worden in een boeiend verhaal in open lucht? Dan hebben de aspiranten van Chiro Vlierbeek dé oplossing voor je in petto! Vrijdag 25 juni, organiseren zij immers een filmavond op het Chiroveld op onze abdijsite.

Voor slechts 5 € per persoon kan je samen met je bubbel deze fantastische avond beleven. Naast de film zal er ook een drank- en eetstandje aanwezig zijn.

 

Nu horen we je denken: “Welke film wordt er afgespeeld?”. Wel, deze keuze is aan jou! Er zal een poll online komen op de Facebookpagina van Chiro Vlierbeek met een aantal keuzes waar je op kan stemmen. Vergeet dit zeker niet te doen! Stemmen kan tot 15 juni 2021!

 

De link om in te schrijven komt weldra online.

 

Deel deze pagina