Menu  |  Nieuws  |  Ligging  |  Over deze site  |  Contact  |  Logo  

Agenda
Chiro Vlierbeek: Vlier Light Edition - Dag 2

zondag 27 juni 2021

Pssst open je ogen, adem diep in en spits je oren want er staat iets ongelooflijk te gebeuren: VLIER is terug!!!


Deze ‘light’-edition steekt in een ander jasje dan voorheen, maar is daarom niet minder plezant! Vrijdag 25 juni en zondag 27 juni wordt de Abdij van Vlierbeek weer omgetoverd tot een waar toneel voor amusement. Zonder muziek deze keer, maar des te meer gelegenheid om uitgebreid bij te babbelen en te genieten van het mooie weer. Alles op een veilige manier en volgens de geldende regels uiteraard.

 

 


Wat heeft VLIER je op zondag 27 juni te bieden?

 

12u-14u: Picknick onder een even stralende zon, maar deze keer met een oude kennis uit een ver verleden

 

Zondag 27 juni organiseren de leidsters en Aspimeisjes van Chiro Vlierbeek een gezellige picknicknamiddag ten voordele van hun buitenlands kamp. Niet alleen kan je genieten van het fantastische weer en de prachtige omgeving van onze abdij, je kan ook een heerlijke picknickmand bestellen.


Om deze picknicknamiddag nog leuker te maken zullen er ook gezelschapsspelletjes uitgeleend kunnen worden en staan er verschillende andere animaties voor jong en oud op het programma.


Benieuwd naar de heerlijke picknickmanden? Schrijf je dan snel in via deze link en verzeker je van veel lekkers! Inschrijven kan tot en met dinsdag 15 juni 2021.

 

Spikeballtoernooi op zoek naar eeuwige roem met je meest sportieve en fanatieke vriend

 

Ten voordele van haar buitenlands kamp naar Polen organiseert Chiro Vlierbeek dit jaar een heus spikeballtoernooi! Teams van telkens 2 spelers kunnen zich online inschrijven om deel te nemen en dit voor slechts 10 € per team. Je maakt bovendien kans op een geweldige prijs! Denk maar aan een gloednieuwe spikeballset, jouw gewicht of dat van je teammakker in bier, allerhande cadeaubonnen,...  Twijfelen over al dan niet deelnemen is dus uit den boze want er zijn enkel winnaars in dit spel. Als je niet aan de haal gaat met één van de geweldige prijzen, verdien je nog altijd eeuwige dankbaarheid van Chiro Vlierbeek en laat dat nu net meer waard zijn dan éénder welke prijs die je maar kan bedenken.


Inschrijven kan via deze link. Indien het evenement niet zou doorgaan wegens de op dat moment geldende Coronamaatregelen wordt het volledige inschrijvingsbedrag als vanzelfsprekend terug betaald.

 

Chiro Vlierbeek biedt tijdens het toernooi ook drankjes en versnaperingen aan tegen zeer democratische bedragen.

Deel deze pagina