Menu  |  Nieuws  |  Ligging  |  Over deze site  |  Contact  |  Logo  

Agenda
Concert Frank Vander linden

zondag 15 oktober 2023

16u (deuren om 15u30): Abdij van Vlierbeek, Abdijkerk.

 

Weten jullie reeds dat Gus de Octopus ook een hart voor muziek heeft? Neen, wel kom dan op 15 oktober 2023 om 16.00 uur (deuren om 15.30 uur) naar de Abdijkerk in Vlierbeek. Vzw Abdijfeesten Vlierbeek presenteert de solo-toer van niemand minder dan Frank Vander linden.

 

Frank trekt zijn jas aan en gaat weer de baan op. Hij neemt zijn gitaar en reist naar Vlierbeek waar mensen naar zijn songs en verhalen komen luisteren. Hij doet dit al jaren, meestal met De Mens, maar ook helemaal alleen, of hoogstens begeleid door een pianist. Onder zijn arm zitten een aantal covers (van De Mens en anderen), maar vooral songs uit zijn solo-albums 'Frank Vander linden' (met 'In de walszaal') en 'Nachtwerk' (met het klassieke 'Ik dacht aan een vrouw'); en zeker ook uit een later in 2023 te verschijnen werkstuk.

 

Zonder De Mens schrijft en speelt Frank Vander linden bedachtzamer. De teksten krijgen nog meer aandacht, het vloeiend gitaarwerk springt naar voren. De piano benadrukt de intieme, diepsnijdende sfeer. De zaal zal lachen en huilen. Een man, zijn gitaar, zijn muziek. Intensiteit gegarandeerd.

 

Een vreemde tijd brengt een nieuwe manier om de songschrijver en vertellende muzikant Vander linden van dichtbij te leren kennen. Van harte welkom.  

 

Het concert met Frank Vander linden 'solo' is een organisatie van vzw Abdijfeesten Vlierbeek voor het goede doel met name het project 2023-2024 van de vzw Family Friendly Projects van het kinderziekenhuis H.Hart regio Leuven.

 

De kaarten worden verkocht in verschillende zaken zoals het café In den Rozenkrans, Baan 7  (cafetaria van het zwembad in Kessel-lo), bij Immo3000 in Linden (voormiddag) en bij Château Bag in Box op de Diestsesteenweg (iets verder dan het postkantoor) op vrijdag- en zaterdagnamiddag.

 

Vzw Abdijfeesten Vlierbeek dankt hierbij ook de talrijke sponsors voor hun ondersteuning en eveneens de Vzw Trefpunt Vlierbeek en de Kerkfabriek OLV Vlierbeek voor hun medewerking.

 

De Lindenkoks en de Vrouwen van 78-79 zullen eveneens hun steentje bijdragen en de organisatie ondersteunen. 

 

Deel deze pagina