Menu  |  Nieuws  |  Ligging  |  Over deze site  |  Contact  |  Logo  

Agenda
Geannuleerd - Caravaggio Live - Concert Liebrecht Vanbeckevoort

maandag 28 september 2020

Omwille van de huidige Corona-richtlijnen kan dit concert jammer genoeg niet doorgaan. We plannen het opnieuw in voor 2021. Hou dus zeker onze website in de gaten voor een nieuwe datum.

 


 

Abdij van Vlierbeek, Onze-Lieve-Vrouwekerk.

 

Niemand minder dan de beroemde pianist en laureaat van de Koningin Elisabethwedstrijd, Liebrecht Vanbeckevoort, geeft een concert in onze abdijkerk. Niet te missen!

 

Liebrecht Vanbeckevoort (°1984) is voortrekker van een nieuwe generatie Belgische pianisten. Hij vervolmaakte zich tussen 2002 en 2009 achtereenvolgens bij gerenommeerde pedagogen als Jan Michiels (Brussel), Menahem Pressler (Bloomington), Russell Sherman (Boston) en Elissó Wirssaladze (München). Momenteel is Liebrecht Vanbeckevoort zelf als gastprofessor piano verbonden aan de LUCA School of Arts in Leuven.
Zijn grote doorbraak op de internationale concertpodia kwam er in 2007 : toen werd hij laureaat van de befaamde Koningin Elisabethwedstrijd waar hij tevens de twee publieksprijzen van VRT/RTBF in ontvangst mocht nemen.


23 Tableaux Vivants van Michelangelo Merisi da Caravaggio komen tot leven tijdens een klassiek piano concert op verschillende toplocaties in België, waaronder de Abdij van Vlierbeek.

 

Verder info volgt.

 

© Liebrecht Vanbeckevoort

Deel deze pagina