Menu  |  Nieuws  |  Ligging  |  Over deze site  |  Contact  |  Logo  

Agenda
Geannuleerd - Vlierbeekse feesten - Dag 2

zaterdag 12 september 2020

Omwille van het coronavirus en het advies van de overheid om evenementen beperkt te houden, heeft Chiro Vlierbeek  beslist om de Vlierbeekse Feesten, editie 2020, niet te laten doorgaan. De gezondheid van de Chiroleden, sympathisanten en Vlierbekenaren gaat uiteraard voor! Dit wil zeggen dat jullie de tent, mosselen, quiz, rommelmarkt, comedy en sport zullen moeten missen dit jaar.

 

Afhankelijk van de situatie van het moment probeert Chiro Vlierbeek voor haar leden nog een leuke start van het jaar op te zetten.

 

Degenen die al ingeschreven waren voor de rommelmarkt, zullen via een persoonlijke e-mail ingelicht worden over de situatie en de mogelijkheid tot terugbetaling.

 Abdij van Vlierbeek

  

9u - 17u: Terras buitenbar

 

Zowel zaterdag als zondag kan iedereen terecht op ons groot zonnig terras waar je kan genieten van een hamburger, een lekker ijsje of een ruim aanbod dranken, met enkele verfrissende bieren van het vat zoals Karmeliet, La Chouffe, Westmalle Dubbel of Hoegaarden.


17u - 19u: Restaurant

 

In de grote feesttent kan iedereen terecht voor een stevige portie mosselen, steak, vol-au-vent of een vegetarisch stoofpotje. Met een geweldige drive bereidt de keuken zich voor om opnieuw 650 maaltijden te mogen bereiden.


20.30u: Comedy Night

 

De Vlierbeekse Feesten houden vast aan een stevige comedy traditie. Onder andere Nigel Williams, Kamagurka, Bart Cannaerts, Henk Rijckaert, Michaël Van Peel, Lukas Lelie en Xander De Rycke stonden in het verleden al garant voor een fantastische avond.

Deel deze pagina