Menu  |  Nieuws  |  Ligging  |  Over deze site  |  Contact  |  Logo  

Agenda
HKV: Rondleiding abdijsite

zondag 21 augustus 2022

15u: Abdij van Vlierbeek, Westerpoort.

 

Samen met een gids van de Heemkundige Kring Vlierbeek vzw ga je op ontdekkingstocht doorheen de abdijsite. Je komt tijdens deze rondleiding meer te weten over de rijke geschiedenis van de abdij en hoe het leven van de benedictijnenmonniken er zich gedurende bijna zeven eeuwen heeft afgespeeld. Ook verhalen over de periode na de opheffing van de abdij in 1796 zullen aan bod komen. De gids toont je hoekjes die je misschien nog nooit ontdekt hebt en laat je zien hoe de aloude abdijsite in de loop der jaren een nieuwe bestemming heeft gekregen.

 

Afspraak om 15u aan de Westerpoort. Prijs 5,00 € per persoon, kinderen tot 12 jaar gratis.

 

Wil jij er ook graag bij zijn? Aarzel dan niet om je in te schrijven via deze inschrijvingslink. Op zaterdag 20 augustus om 12u sluiten we onze inschrijvingen af. Het aantal deelnemers per groep is echter beperkt, wees er dus snel bij. Na inschrijving mag je dan nog een mailtje ter bevestiging van ons verwachten.

Mochten de geldende Coronamaatregelen betreffende rondleidingen in de open lucht wijzigen dan kan je een update vinden op deze webpagina.

 

Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met de Heemkundige Kring Vlierbeek vzw via rondleidingen@abdijvanvlierbeek.be

 

© Foto: Heemkundige Kring Vlierbeek vzw

Deel deze pagina