Menu  |  Nieuws  |  Ligging  |  Over deze site  |  Contact  |  Logo  

Agenda
HKV: Vlierbeekse volksverhalenwandeling

zondag 13 februari 2022

14u: Abdij van Vlierbeek, Westerpoort.

 

Honderd jaar geleden was er nog geen internet en geen TV. Mensen vertelden elkaar toen nog allerlei verhalen, over heksen en duivels, geesten en weerwolven!  Op deze wandeling ontdek je welk gespuis er vroeger in de heuvels rond Vlierbeek huisde. Samen met een gids van de Heemkundige Kring Vlierbeek vzw ben je ongeveer twee uurtjes onderweg voor een namiddag vol spannende verhalen. 

 

 

 

Afspraak om 14u aan de Westerpoort. Prijs 5,00 € per persoon, kinderen tot 12 jaar gratis.

 

Wil jij er ook graag bij zijn? Aarzel dan niet om je in te schrijven via deze inschrijvingslink. Op zaterdag 12 februari om 12u sluiten we onze inschrijvingen af. Het aantal deelnemers per groep is echter beperkt (gezien we de veiligheid van jezelf en die van onze gidsen voorop stellen en we ons aan de Coronarichtlijnen van Stad Leuven houden). Wees er dus snel bij! Na inschrijving mag je dan nog een mailtje ter bevestiging van ons verwachten.

 

Gezien de grote interesse in deze wandeling, zijn de groepen reeds volledig volzet. Je kan je wel nog inschrijven op onze wachtlijst (eveneens via de inschrijvingslink). Mochten er dan annulaties zijn, dan kan je alsnog aansluiten bij een groep. We geven je dan zeker een seintje.

 

Mochten de geldende Coronamaatregelen betreffende rondleidingen in de open lucht wijzigen dan kan je een update vinden op deze webpagina.

 

Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met de Heemkundige Kring Vlierbeek vzw via rondleidingen@abdijvanvlierbeek.be

 

 Deel deze pagina