Menu  |  Nieuws  |  Ligging  |  Over deze site  |  Contact  |  Logo  

Agenda
JNM Leuven en Natuurpunt Vlierbeek: Beheerwerken voor Piepers in de vallei van Vlierbeek

zaterdag 12 december 2020

13u30-16u30: Abdij van Vlierbeek - Hoek Negenbunderspad en Alberdingk Thymlaan.

 

In de vallei bij de Abdij van Vlierbeek ruimen de Piepers van JNM Leuven, samen met Natuurpunt Vlierbeek, enkele dode bomen op. We maken ook het grasland klaar voor de lente door het kort te maaien en het maaisel af te voeren. Zo geven we de bloemenpracht in de vallei een forse duw in de rug. Tijd dus om de handen uit de mouwen te steken en eens goed aan de slag te gaan! Tijdens deze wintermaand voorzien we een warm drankje en een nog warmer vuur voor als je graag even een pauze wil nemen.

 

Ken je JNM nog niet? Kom dan gerust eens de sfeer opsnuiven en trek met ons mee de natuur in!

 

JNM, je beestigste jeugdbeweging en net dat tikkeltje anders! JNM staat voor “Jeugdbond voor Natuur en Milieu” en is een jeugdbeweging voor iedereen die zich goed voelt in de natuur en zijn schouders niet ophaalt voor het milieu. Je bent al welkom bij JNM vanaf het tweede leerjaar. Tot het zesde leerjaar mag je jezelf “Pieper” noemen (7-12 jarigen dus). Samen trekken we één keer per maand de mooiste natuurgebieden in en laten we ons betoveren door de zotste waarnemingen. Meer informatie over JNM Leuven vind je op de website: https://www.jnm.be/afdeling/leuven

 

We spreken om 13u30 af aan de hoek van het Negenbunderspad met de Alberdingk Thymlaan, waar we om 16u30 ook weer zullen staan na de werken. Wie met de fiets komt, kan deze stallen aan de Noorderpoort van de Abdij van Vlierbeek (vlak bij het afspreekpunt). Wie met de wagen komt, kan deze parkeren op de parking aan de Abdijschool (Molenstraat) of op de parking aan het kerkhof (Kortrijksestraat). Op de abdijsite zijn immers geen wagens toegelaten.

 

MEENEMEN:

  • Stevig schoeisel.
  • Kleren die vuil mogen worden.
  • Wat water om je dorst te lessen.


We houden ons ook aan de CORONA-maatregelen:

  • Wie tijdens de 3 dagen voor de activiteit ziek was, zij het corona of iets anders, mag helaas niet deelnemen aan de activiteit.
  • Bij het brengen en oppikken van de Piepers, moeten alle volwassenen (inclusief begeleiders) een mondmasker dragen.
  • Tijdens de activiteit wassen we regelmatig de handen en houden de volwassenen 1,5 meter afstand van elkaar en ook ten opzichte van de kinderen.
  • Alle deelnemers moeten ingeschreven zijn!

JNM-Leden kunnen dit via de vertrouwde inschrijvingsmodule op de website van JNM Leuven (https://www.jnm.be/activiteit/leuven/12-12-2020/beheerswerken-negenbunderspad) of horen de leider - Mathijs Vanrespaille (mathijsvanrespaille@hotmail.com of 0468-13.16.70) - te contacteren en een telefoonnummer en e-mailadres door te geven.

Nieuwe kinderen die nog geen lid zijn, maar graag eens de sfeer van JNM komen opsnuiven, kunnen ook deelnemen aan deze activiteit. Zij dienen op voorhand even contact op te nemen met de leider - Mathijs Vanrespaille (mathijsvanrespaille@hotmail.com of 0468-13.16.70) - en een telefoonnummer en e-mailadres door te geven. Meer informatie kan je ook vinden op: https://www.jnm.be/activiteit/leuven/12-12-2020/beheerswerken-negenbunderspad

 

Deel deze pagina