Menu  |  Nieuws  |  Ligging  |  Over deze site  |  Contact  |  Logo  

Agenda
Kerstconcert La Notte di Natale

zondag 19 december 2021

15u: Abdijkerk Onze-Lieve-Vrouw van Vlierbeek.


La Notte di Natale
Händel, Bach & Corelli
Anne Cambier, Werner Van Mechelen en I Justiniani

 

Tradities zijn er om in ere te houden. Het kerstconcert in onze abdijkerk wordt dit jaar verzorgd door twee iconen uit de klassieke muziekwereld: sopraan Anne Cambier en bariton Werner Van Mechelen. Samen met hun orkest I Justiniani brengen zij de mooiste parels uit een barok kerstprogramma en – hoe kan het ook anders – een stemmige kerstmedley om vredevol de nacht in te gaan.

 

Cambier en Van Mechelen nemen je mee doorheen de mooiste aria’s uit Messiah, het Weihnachtsoratorium en enkele stemmige cantates van Johann Sebastian Bach en Georg Friedrich Händel. Daarnaast verwent ensemble I Justiniani je met het virtuoze hoboconcerto van Tomaso Albinoni. Solisten en ensemble sluiten dit feestelijk kerstconcert af met een medley van de mooiste kerstliederen, in speciaal voor dit concert gemaakte arrangementen van Jelle Tasseyns.

Met muziek van Händel, Corelli, Bach en kerstmedley.

 

Credits: met Anne Cambier (sopraan), Werner Van Mechelen (bas-bariton) en Luk Callens (hobo) orkest Ensemble I Justiniani dirigent Frank Agsteribbe in samenwerking met Trefpunt Vlierbeek vzw en 30CC.

 

Tickets via de 30CC ticketlijn.

 

© Tekst en Foto: Abdij van Vlierbeek, Trefpunt Vlierbeek vzw en 30CC.

Deel deze pagina