Menu  |  Nieuws  |  Ligging  |  Over deze site  |  Contact  |  Logo  

Agenda
Uitgesteld HKV: Leonardus, een superheld in de abdij

zaterdag 11 juni 2022

14u: Abdij van Vlierbeek, Westerpoort.

 

Deze gezinsrondleiding wordt wegens omstandigheden uitgesteld naar een latere datum.

 

Superhelden zijn van alle tijden en in Vlierbeek werd er ook eentje gesignaleerd! Hij heette Leonardus en kon met één blik ijzer laten smelten alsof het niets was. Ook de rest van zijn geschiedenis leest als een avonturenroman.

 

Tijdens deze interactieve gezinsrondleiding ontdekken kinderen en ouders wie Leonardus precies was. Wat maakte hem zo bijzonder? Welke magische verhalen doen er over hem de ronde? Hoe kwam hij in Vlierbeek terecht? En hoe werd hij vroeger gevierd? Een verteller neemt je mee achter de schermen en laat je kennismaken met een boeiend stukje verleden!

 

Afspraak om 14u aan de Westerpoort. Prijs 5,00 € per persoon, kinderen tot 12 jaar 2,00 €. Wil jij er ook graag bij zijn? Aarzel dan niet om je in te schrijven via deze inschrijvingslink. Op donderdag 9 juni om 12u sluiten we onze inschrijvingen af. Het aantal deelnemers per groep is echter beperkt, wees er dus snel bij. Na inschrijving mag je dan nog een mailtje ter bevestiging van ons verwachten.

 

 

Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met de Heemkundige Kring Vlierbeek vzw via rondleidingen@abdijvanvlierbeek.be

 
 

 

 

© Tekst en foto's: Heemkundige Kring Vlierbeek vzw.

 

 

Deel deze pagina