Menu  |  Nieuws  |  Ligging  |  Over deze site  |  Contact  |  Logo  

Agenda
Zomerfilms Abdij van Vlierbeek

woensdag 3 augustus 2022

22u: Abdij van Vlierbeek, grasplein voor 'In den Rozenkrans'.

 

Een verrassende openluchtfilm op een bijzondere locatie, dat is Zomerfilms. Van 13 juli tot en met 13 augustus kan je twee keer per week op een locatie in Leuven terecht voor een onuitgegeven ontdekking of een bijzondere avant-première. 

 

Op woensdag 3 augustus strijkt Zomerfilms neer in de Abdij van Vlierbeek met de vertoning van Set! 

 

Deze verrassend meeslepende documentaire uit 2021 brengt het verhaal van enkele kleurrijke personages die alles op alles zetten om hun passie te perfectioneren: die van competitief tafeldekken.

 

Het klinkt als een absurd idee, maar het bestaat wel degelijk. In Californië is er zelfs een wedstrijd die geldt als 'de Olympische Spelen van het tafeldekken'. Zet je schrap voor een bijzondere wereld vol competitiviteit, drama, gedrevenheid en humor...

 

De vertoning start om 22 uur

 

De Zomerfilms zijn gratis toegankelijk. De openluchtfilm wordt getoond op het grasveld voor 'In den Rozenkrans'. Je eigen drank en snacks meenemen mag.

 

Wil je comfortabel zitten? Dan neem je best zelf een kampeerstoeltje, kussen of dekentje mee!

 

Zomerfilms is een project van Fonk VZW, de organisatie achter Cinema ZED, en de Stad Leuven. Zomerfilms maakt deel uit van Het Groot Verlof, de culturele zomerprogrammatie van Leuven. 

 

Meer info over Zomerfilms? Klik dan hier!

Deel deze pagina