Menu  |  Nieuws  |  Ligging  |  Over deze site  |  Contact  |  Logo  

Archief: Verenigingen

02-03-2021 Dank je wel vrijwilligers!

Tijdens deze "Week van de Vrijwilliger" willen we graag de vele vrijwilligers, die zich belangeloos inzetten voor de Abdij van Vlierbeek en haar omgeving, in de bloemetjes zetten. Dank je wel voor jullie engagement. Samen hebben we heel veel moois te bieden!     Op onze website vind je alle verenigingen terug die actief zijn op en rond onze abdijsite en dit op de pagina "Vlierbeek nu": https://www.abdijvanvlierbeek.be/vlierbeek-nu/   En vanzodra het weer mag, vind je in onze "Agenda" bovendien al het moois dat deze verenigingen je te bieden hebben op en rond onze abdijsite: https://www.abdijvanvlierbeek.be/agenda/   Dank je wel vrijwilligers! Jullie maken immers het verschil!

» Ga verder

09-04-2020 Steun onze verenigingen!

Online shoppen én onze Vlierbeekse verenigingen steunen? Dat kan!   Wil je onze Vlierbeekse verenigingen graag een steuntje in de rug geven? Dat kan nu met jouw online aankopen via Trooper. En dat zonder dat je zelf 1 € extra betaalt. Iedereen blij dus! Zowel de Heemkundige Kring Vlierbeek, de Koninklijke Harmonie Volharding Kessel-Lo, de Chiro Vlierbeek als de Scouts Vlierbeek zijn reeds aangesloten bij Trooper. Jouw steun aan hen is van harte welkom!   Wat als je zelf nooit online shopt? Wel misschien je kinderen, je familie of je vrienden wel… en een beetje reclame maken voor onze Vlierbeekse verenigingen mag natuurlijk altijd;-)   Meer uitgebreide informatie van hoe het precies werkt, vind je op onze websitepagina via deze link: Online shoppen en onze Vlierbeekse verenigingen steunen? Dat kan!   Hartelijk dank alvast voor je steun! En hopelijk mogen we je snel weer bij onze mooie Abdij van Vlierbeek verwelkomen.

» Ga verder

02-03-2020 Week van de Vrijwilliger

Tijdens deze Week van de Vrijwilliger willen we graag de vele vrijwilligers in de bloemetjes zetten, die zich belangeloos inzetten voor de Abdij van Vlierbeek en haar omgeving. Dank je wel voor jullie engagement. Jullie maken het verschil. Samen hebben we heel veel moois te bieden!   Op onze vernieuwde website vind je alle verenigingen terug die actief zijn op en rond de abdijsite van Vlierbeek en dit onder het tabblad "Vlierbeek nu": https://www.abdijvanvlierbeek.be/vlierbeek-nu/ Onder het tabblad "Agenda" vind je bovendien al het moois dat deze verenigingen je de volgende weken en maanden aanbieden op en rond onze abdijsite: https://www.abdijvanvlierbeek.be/agenda/   © Foto: Jan Crab.

» Ga verder

03-05-2011 Stichting Heemkundige Kring Vlierbeek

De Heemkundige Kring Vlierbeek (HKV) is sinds 3 mei 2011 een zelfstandige “Feitelijke Vereniging” maar heeft een lange voorgeschiedenis.

» Ga verder