Menu  |  Nieuws  |  Ligging  |  Over deze site  |  Contact  |  Logo  

Nieuws
Koetshuis te huur

zondag 21 april 2024


Te midden van de prachtige, groene en vooral ook rustige omgeving van onze Abdij van Vlierbeek in Kessel-Lo, Leuven ligt het Koetshuis. Vroeger een plaats waar paarden konden rusten. Nu, na een uitvoerige renovatie, is deze plek van zo’n 140m² klaar voor een nieuwe invulling – bijvoorbeeld als praktijk- of kantoorruimte.

 

Op het gelijkvloers vinden we een inkom met ontvangstruimte en een ruime vergaderzaal/eetruimte met ingerichte keuken. Op de eerste verdieping vinden we een badkamer en een eerste bureauruimte. Via een overloop bereik je een tweede, hoogst unieke bureauruimte. Als belangrijke surplus, kan je bovendien gebruik maken van de ruime, achtergelegen pandgang om bepaalde evenementen of vergaderingen te organiseren.

 

Gezien het rustige karakter van de abdij en haar omgeving, geloven we dat deze ruimtes uitermate geschikt zijn voor praktijkruimtes voor bijvoorbeeld logopedisten, therapeuten, advocaten of simpelweg als kantoor. Geschikt voor 7 - 10 personen. Interesse in het huren van dit prachtige gebouw? Zie jij jouw kantoor of praktijk hier? Lees dan zeker verder op de website van Teherbestemmen BV via deze link!

 

 

 

 

©Foto's Abdij van Vlierbeek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel deze pagina