Menu  |  Nieuws  |  Ligging  |  Over deze site  |  Contact  |  Logo  

Nieuws
Moord op onze abdijsite!

dinsdag 15 juni 2021

Misdaadauteur Jo Claes schreef al 14 thrillers met speurder Thomas Berg in de hoofdrol.  De meest diverse plaatsen in Leuven vormden intussen de crime scene voor tal van moorden.  En nu is het zover, ook onze Abdij van Vlierbeek kon niet gespaard blijven. Wat hebben de abdij en haar vroegere bewoners de Benedictijnen, taverne In den Rozenkrans en de Vlierbeek Grand Cru te maken met een vreemd moordverhaal na een al even vreemd dreigement?  Voor Thomas Berg en zijn speurders tikt de tijd genadeloos.  De spanning is te snijden.  Het wordt een ware “Race tegen de klok”, meteen de titel van de laatste roman van Jo Claes. 

 

Zoek je nog een spannend boek, doorweven met historische weetjes over Vlierbeek en Leuven, om deze zomer in één ruk uit te lezen? Dan is “Race tegen de klok” zeker een aanrader! Het boek is vanaf deze maand verkrijgbaar in de betere boekhandel.1 Veel leesplezier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Vorig jaar was het boek reeds korte tijd te verkrijgen als geschenk bij aankoop van andere spannende boeken. Nu is het dus vrij te koop in de boekhandel.

Deel deze pagina