Nieuws  |  Ligging  |  Over deze site  |  Contact  |  Logo  

Nieuws
Update Onze-Lieve-Vrouwekerk

dinsdag 31 maart 2020

Door de strengere maatregelen zal de Onze-Lieve-Vrouwekerk van Vlierbeek niet langer open zijn op zondag voor een bezoek of persoonlijk gebed. 

 

De bisschoppen van België hebben bovendien beslist om de schorsing van alle publieke kerkelijke vieringen te verlengen tot en met 19 april.  Dit houdt ook in dat alle liturgische diensten van de Goede Week (van Palmzondag 5 april tot Pasen 12 april) worden geschorst. Pas wanneer zowel de burgerlijke als de kerkelijke overheden daartoe de toelating geven, zullen opnieuw publieke kerkelijke vieringen kunnen plaatsvinden in onze abdijkerk.

 

In opvolging van de mededeling van de bisschoppen van 30 maart, worden de vormselviering en de eerste communieviering in onze parochie uitgesteld naar het najaar. Zo gauw nieuwe data zijn vastgelegd, zullen wij dat meedelen.

 

Omdat er voorlopig geen vieringen meer kunnen plaatsvinden in onze parochiekerk, zullen de voorgangers voortaan hun preek op papier zetten, zodat de gemeenschapsploeg van de parochie Vlierbeek deze per e-mail aan je kan bezorgen. Wil je deze teksten graag ontvangen of wens je graag een abonnement op de online nieuwsbrief van de parochie Vlierbeek, dan kan je contact met hen opnemen via vlierbeekparochie@gmail.com.

 

Voor vragen kan je terecht op het telefoonnummer van de parochie 0471-73.12.68.

 

Meer informatie vind je ook op deze agendapagina op onze website.

Deel deze pagina