Menu  |  Nieuws  |  Ligging  |  Over deze site  |  Contact  |  Logo  

Nieuws
Welkom tijdens de Goede Week in onze abdijkerk

zaterdag 23 maart 2024 - zaterdag 30 maart 2024

Tijdens de Goede Week openen we graag de deuren van onze abdijkerk voor je:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Palmpasen zaterdag 23 maart: Eucharistieviering met zegening van de palmtakken om 18u30. De deuren van onze kerk staan ook tussen 10u en 17u open voor een moment van stil gebed en bezinning.

 

Palmpasen zondag 24 maart: Eucharistieviering met zegening van de palmtakken om 10u30. De kerk blijft na de viering open tot 17u.

 

Dinsdag 26 maart: De kerk zal in de namiddag tussen 14u en 16u open zijn voor een moment van stil gebed en bezinning.

 

Woensdag 27 maart: De deuren van onze kerk zullen vanaf 10u 's ochtends open staan voor een moment van stil gebed en bezinning en blijven open tot na de Boeteviering om 20u. Zoneviering voor de parochies die deel uitmaken van de Pastorale Zone KesseLinde. Van harte welkom dus in deze gezamelijke zoneviering van onze parochies.  

 

Witte Donderdag 28 maart: Geen viering in onze abdijkerk, maar de parochie Boven-Lo (Heidebergstraat, Kessel-Lo) heet je van harte welkom in de eucharistieviering van 20u. De Boven-Loparochie maakt, net zoals onze parochie en samen met 5 andere parochies, deel uit van de Pastorale Zone KesseLinde. Van harte welkom dus in deze gezamelijke zoneviering van onze parochies. Onze abdijkerk zal tussen 10u en 17u wel open zijn voor een moment van stil gebed en bezinning.  

 

Goede Vrijdag 29 maart: Kruisweg om 15u en kruishulde om 20u. De deuren van onze kerk zullen vanaf 10u 's ochtends open staan voor een moment van stil gebed en bezinning en blijven ook open tussen beide vieringen in.

 

Stille zaterdag 30 maart: Paaswake om 20u. De kerk zal tussen 10u en 20u open zijn voor een moment van stil gebed en bezinning.

 

Paaszondag 31 maart: Paasviering om 10u30 met paaseierenworp en receptie op het kerkplein. De kerk blijft na de Paasviering open tot 17u.

 

 

 

 ©Tekst: Abdij van Vlierbeek in samenwerking met de Gemeenschapsploeg Vlierbeek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel deze pagina