Menu  |  Nieuws  |  Ligging  |  Over deze site  |  Contact  |  Logo  

Nieuws
Winterbier met toetsen van chocola en caramel

woensdag 7 december 2022

Toetsen van chocola en caramel met een lange romige afdronk… Vlierbeek Winter Grand Cru  is een donker bier van 9 graden met een volle schuimkraag.

 

Nu mogelijk de eerste sneeuwvlokjes de volgende dagen over Vlierbeek zullen neerdwarrelen, trakteert Brouwerij Broeder Jacob ons op heuglijk nieuws. Naast ons welbekende goudblonde abdijbier 'Vlierbeek 1125 Grand Cru', brengt de brouwerij immers ook tijdelijk een donker bier op de markt. Deze 'Vlierbeek Winter Grand Cru ' is een echt genietersbier, dat dan ook perfect past bij wildgerechten, romige kazen en chocoladedesserten. Je kan dit bier op vat tijdens de wintermaanden consumeren in de cafés die zich 'Suisse van Vlierbeek' mogen noemen. Ook in Taverne In den Rozenkrans, gevestigd op onze abdijsite, ontbreekt het bier uiteraard niet op de winterkaart. Zin in een beetje hemel op aarde? Kom dan zeker eens langs en laat je ons winterbier smaken!

 

Neem je graag nog enkele flesjes van ons abdijbier mee naar huis of wil je iemand een ravissant eindejaarscadeau schenken? Dan is een geschenkpakket van vier flesjes van onze Vlierbeek 1125 Grand Cru, inclusief een bijpassend glas, zeker een aanrader! Onze Vlierbeek 1125 Grand Cru is een warm en krachtig goudblond abdijbier met een fluwelen lange afdronk. De naam verwijst trouwens naar de ontstaansgeschiedenis van onze benedictijnenabdij. Je kan dit geschenkpakket voor 18,00 € in Taverne In den Rozenkrans kopen. De opbrengst gaat naar de verdere restauratie van onze abdijsite. Een verrukkelijke manier dus om onze Abdij van Vlierbeek te steunen richting 900 jaar abdij in 2025!

 

 

©Tekst: Abdij van Vlierbeek in samenwerking met Brouwerij Broeder Jacob.

©Foto's: Brouwerij Broeder Jacob.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel deze pagina