Menu  |  Nieuws  |  Ligging  |  Over deze site  |  Contact  |  Logo  

Online shoppen en onze Vlierbeekse verenigingen steunen? Dat kan!

 

Jouw steun aan onze Vlierbeekse verenigingen is van harte welkom! En nu kan dat ook met jouw online aankopen via Trooper. Zowel de Heemkundige Kring Vlierbeek, de Koninklijke Harmonie Volharding Kessel-Lo, de Chiro Vlierbeek als de Scouts Vlierbeek zijn reeds aangesloten bij Trooper en kan je dus volop steunen.

 

Wat is Trooper?

Maak kennis met Trooper. Een website voor al je online shopping die ervoor zorgt dat je onze Vlierbeekse verenigingen  steunt met je online aankopen en dit zonder zelf 1€ meer te betalen. Bij elke aankoop via de aangesloten webshops, schenkt Trooper immers automatisch een bepaald percentage van je aankoop aan de door jou gekozen vereniging. Op die manier tracht Trooper verenigingen financieel een extra steuntje in de rug te geven. Een nieuwe vorm van fondsenwerving dus voor onze Vlierbeekse verenigingen.

 

Wat als je zelf nooit online shopt? Wel misschien je kinderen, je familie of je vrienden wel… en een beetje reclame maken voor onze Vlierbeekse verenigingen mag natuurlijk altijd;-)

 

Hoe werkt het juist?

Hoe ga je concreet te werk? Wel surf even naar https://www.trooper.be/hoe-troopen. Daar vind je alle uitleg die nodig is om te beginnen Troopen. We lijsten het hier ook even op:

 

1. Elke vereniging heeft een unieke Trooperpagina. Wanneer je normaal online shopt, ga je meteen naar de webshop waar je iets wenst te bestellen. Bij Trooper ga je eerst langs de Trooperpagina van de vereniging die je wenst te steunen en de vereniging krijgt dan een kleine commissie op wat jij betaalt voor het product dat je zal kopen.

 

Dit zijn de Trooperpagina’s van onze Vlierbeekse verenigingen:

 

Heemkundige Kring Vlierbeek: https://www.trooper.be/HeemkundigeKringVlierbeek

Koninklijke Harmonie Volharding Kessel-Lo: https://www.trooper.be/khvk

Chiro Vlierbeek: https://www.trooper.be/chirovlierbeek

Scouts Vlierbeek: https://www.trooper.be/scoutsvlierbeek

 

2. Aan jou de keuze welke van onze Vlierbeekse verenigingen je graag wil steunen. Heb je een affiniteit met ons allemaal en kan je moeilijk kiezen? Dan kan je meerdere verenigingen steunen door telkens bij elke nieuwe aankoop via de Trooperpagina van een andere vereniging te gaan. Eén aankoop over meerdere verenigingen spreiden is nog niet mogelijk.

 

3. Op de Trooperpagina’s van onze verenigingen staan links naar de aangesloten webshops. Dus enkel bij deze webshops kan je Troopen. Niet alle webshops zijn momenteel al aangesloten op Trooper, maar heel veel bekende - en ook echte Belgische - webshops dus al wel zoals Torfs, Collishop, Dreamland, Fun, As Adventure, JBC, ...

 

4. Als je via die links op de Trooperpagina van je gekozen Vlierbeekse vereniging naar de webshop surft, weet de webshop welke vereniging jij wil steunen. De link doet het werk en jij kan gewoon shoppen zoals je normaal shopt, zonder 1€ extra uit te geven.

 

5. Van elke aankoop die jij doet, gaat er een percentje naar onze vereniging. Iedereen blij! Dit kan volledig anoniem gebeuren of je kan je naam en e-mailadres invullen en dan ontvang je een mailtje van Trooper met het bedrag dat jouw aankoop heeft opgeleverd. (Let op: wanneer je een artikel uit je bestelling retourneert, wordt er geen commissie uitbetaald aan de vereniging die je steunt. Soms is het dus handiger om een bestelling van twee verschillende maatjes op te splitsen in 2 aparte bestellingen.)

 

Het kost mij dus niets extra?

Dat klopt volledig. De webshop geeft ons een commissie en de koper betaalt hiervoor absoluut niets extra.

 

Wat kan ik bestellen via Trooper?

Echt bijna alles! Enkele van de grootste online winkels van België zijn aangesloten bij Trooper. Je kan dus bijna alles kopen via de webshops die meedoen met Trooper. Dit gaat van kleding, boeken tot huishoudproducten of elektronica. Er doen al meer dan 200 winkels mee, zeker de moeite dus!

 

Het Trooperbotje

Trooper heeft een handig robotje dat je eraan herinnert om ons te steunen, het zogenaamde Trooperbotje. Op deze manier hoef je dus eigenlijk zelf nergens meer aan te denken. Je kan dan rechtstreeks via je vertrouwde webshop shoppen zonder eerst een omweg via de Trooperpagina te hoeven maken. En je hoeft dus ook niet meer te zoeken of je favoriete webshop tussen de honderden Troopershops staat. Alleen maar voordelen dus!

 

Dit robotje zal immers een knopje bovenaan de webpagina tonen telkens je op een webshop komt die aangesloten is bij Trooper. Door op deze knop te klikken, kan je ons meteen steunen, een echte must dus voor fervente online shoppers!

 

Het trooperbotje kan je installeren (voor Firefox en Chrome, op Safari werkt het dus niet) via deze link https://trooper.be/trooperbot. Je geeft dan aan welke Vlierbeekse vereniging je graag wil steunen en voortaan verschijnt het robotje automatisch links boven op de pagina van een webshop (wanneer het een webshop betreft die mee Troopert). Je moet dan gewoon nog even aanduiden dat je effectief onze vereniging wil steunen met je aankoop en alles is in orde.

 

We geven hier even een voorbeeld van hoe het Trooperbotje dan automatsich verschijnt op de pagina van de webshop:

 

 

Als je vervolgens rechts boven klikt op het rode balkje, is alles meteen in orde en zal het Trooperbotje je dat ook enthousiast melden:

 

 

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet ons te contacteren:

 

Heemkundige Kring Vlierbeek via info@abdijvanvlierbeek.be

Koninklijke Harmonie Volharding Kessel-Lo via info@harmonievolharding.be

Chiro Vlierbeek via info@chirovlierbeek.be

Scouts Vlierbeek via groepsleiding@scoutsvlierbeek.com

 

Wij  Troopen uiteraard ook zelf en kunnen je verzekeren dat Trooper een betrouwbare tool is naar jou als consument toe. Ook wanneer je een aankoop zou retourneren, hoef je jezelf van niets iets aan te trekken. Trooper houdt alle verrichtingen netjes bij en maakt eens per kwartaal naar onze vereniging een afrekening op van het uiteindelijke saldo. Centjes die we gaan benutten bij onze blijvende zorg voor het Vlierbeekse erfgoed.

 

Hartelijk dank voor je steun!

 

Deel deze pagina